Om os

Om HLP Ejendomme

HLP Ejendomme er startet af Henning Lyngby Pedersen i 60’erne og styres i dag af Henning Lyngby Pedersen Fonden.  HLP har 400 lejemål fordelt i Aalborgs Midt-, Øst- og Vestby. Langt størstedelen er 2 og 3-værelses beboelseslejligheder som henvender sig til både studerende og familier.

moderne lejligheder

I de første ejendomme i 60’erne var der kakkelovn, et-lags vinduer, wc på baggangen, nogle steder endda fælles wc. Der var nok at gå i gang med. Det startede  med isætning af nye vinduer med Thermo-glas og etablering af fjernvarme, og senere blev lejlighederne udstyret med badeforhold. I begyndelsen var det nok med fælles bad i kælderen, men det blev hurtigt til løsninger i lejlighederne med brusekabiner. Senere kom der så rigtige badeværelser med toilet, nye køkkener m.m. Husene fik lagt nye tag, og mange af lejlighederne har fået monteret altaner. Vores vision er at tilbyde gode og tidssvarende lejligheder til alle behov. Så HLP har altid gang i nye renoveringsprojekter, og det er en proces, der altid er i gang. 

HLP Fonden

Fonden yder økonomisk støtte til almennyttige og velgørende formål. Det er f.eks. støtte til kirker i Region Nordjylland inden for den kristne trosretning samt videreførelse af fondens dattervirksomheder. Bestyrelsen fastsætter kriterierne for, hvilke almennyttige formål der ydes støtte til, og om der kan uddeles uden ansøgning, eller om uddeling forudsætter indsendt ansøgning. For mere information kan du kontakte os på mail.

Jacob Tolbod

Direktør

jacob
medarbejder

Kontor/Ejendomsadministrator

Ann
medarbejder

Ejendomme og vedligehold

SVenning
medarbejder

Ejendomme, syn og vedligehold

BRIAN

Ejendomme, syn og vedligehold

Morten

Ejendomme, syn og vedligehold

Morten M.

Kontor

Laura